Θύμα δολοφονίας από υπάλληλό της η διάσημη τραγουδίστρια

Η είδηση του θανάτου της πριν από λίγες μέρες πραγματικά προκάλεσε μεγάλο σοκ, αφού πέθανε με έναν πολύ φρικτό τρόπο. Τελικά όπως αποδεικνύεται όμως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα μιας φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι της, με την ίδια στην προσπάθεια της να σωθεί με το αυτοκίνητό της, να βρίσκεται απανθρακωμένη μέσα σε αυτό. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές δεν πείστηκαν ότι είναι όλα τόσο απλά στο φρικιαστικό τέλος που βρήκε η διάσημη βραζιλιάνα τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας της δεκαετίας του 80 «Lambada».

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, όπως αναφέρει η αστυνομία, έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας. Δράστης ένας υπάλληλός της και μάλιστα ο ρεσεψιονίστ που δούλευε στο μικρό πανδοχείο που διατηρούσε η ίδια περίπου 100 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Η αστυνομία προχώρησε αρχικά στη σύλληψη τριών αντρών ως βασικοί ύποπτοι, του 23χρονου Γουάλας Ντε Πάουλα Βιέιρα, ενός ακόμη 18χρονου αλλά και του ρεσεψιονίστ , ο οποίος αρχικά κλήθηκε ως μάρτυρας.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του όμως, φάσκοντας και αντιφάσκοντας σε πολλά σημεία, και μετά από τις έντονες πιέσεις των ανακριτών, ομολόγησε τη μακάβρια πράξη του. Στην κατοχή των τριών αντρών, που συνελήφθησαν, βρέθηκαν η πιστωτική κάρτα και το κινητό του θύματος. Σύμφωνα με την ομολογία τους, η τραγουδίστρια τους τσάκωσε τη στιγμή που είχαν μπει στο πανδοχείο για να ληστέψουν, επωφελούμενοι την απουσία πελατών εκείνο το βράδυ, ξυλοκοπώντας τη  άγρια σε βαθμό αναισθησίας. Τη στιγμή όμως που τη μετάφεραν αναίσθητη με το αυτοκίνητό της, αυτό χάλασε, και θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, την άφησαν στη μέση του πουθενά και την έκαψαν ζωντανή.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα