Θύμα ληστείας μετά άγριου ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ γνωστός make up artist στη Μύκονο (Εικόνα-ΣΟΚ)

 

Με μώλωπες στο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι, ο γνωστός make up artist, που φέρεται να δέχτηκε την επίθεση ληστών στη Μύκονο όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Με τους πόνους να είναι αφόρητοι από τα χτυπήματα που δέχτηκε, με τον ίδιο να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη πραγματικά, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα όσα άσχημα  πέρασε, και να τους καθησυχάσει πώς είναι καλά στην υγεία του.  Ο γνωστός make up artist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που τα τελευταία χρόνια κάνει διεθνή καριέρα στο Λονδίνο, αναρτώντας μία φωτογραφία με το «χτυπημένο» πρόσωπό του, ξέσπασε χαρακτηριστικά:

 

«Θύμα ληστείας γράφουν οι εφημερίδες και τα site γνωστός Έλληνας .. Το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους είναι κουμπολίστικες λεπτομέρειες , το να με ρωτήσουν αν είμαι καλά είναι το τελευταίο μάλλον που τους νοιάζει .. Με το μάτι χτυπημένο και αλλά σημεία του σώματος , μαζί με λίγα μεγάλα ράμματα στο κεφάλι μου και νιώθοντας ακόμα έντονο πόνο , ελπίζω να γίνω καλά σύντομα .. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται και συγνώμη που δεν απαντάω σε όλους ακόμα ..».

Οτιδήποτε νεότερο υπάρξει γύρω από την επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά και το τί πραγματικά του συνέβη, θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba

14463306_1089568951139303_5861521621284570287_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα