Θύμα σκληρής κακοποίησης από σύντροφό της, καταγγέλλει πώς έπεσε επώνυμη Ελληνίδα

 

Είναι μία περίοδος της ζωής της που θέλει να τη σβήσει από το μυαλό της και τη ψυχή της, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια και να ζούνε πλέον μία άνετη ζωή στο Τορόντο, παρόλα αυτά η Μάντα Παπαδάκου, δεν ξεχνάει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Σε συνέντευξή της στο Hello, εξομολογήθηκε τις μαρτυρικές μέρες σε σχέση της, όπου εκτός από λεκτικής έπεσε θύμα και σωματικής βίας από τον τότε σύντροφό της.

«Ήμουν 24 ετών. Κι εκείνος ήταν σε ανάλογη ηλικία. Μείναμε μαζί τέσσερα χρόνια. Αρχικά ήταν ψυχολογική η κακοποίηση, στο τέλος όμως ήταν και σωματική. Δεν αναγνωρίζεις τα σημάδια και κάθε φορά ανέχεσαι και κάτι παραπάνω. Είναι σαν να σπρώχνεις τα όρια ανοχής σου όλο και περισσότερο. Ώσπου στο τέλος δεν διακρίνεις πλέον την διαχωριστική γραμμή, τι δηλαδή ανέχεσαι και τι όχι. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις κακοποίησης, Η σωματική κακοποίηση σε μένα ξεκίνησε τη στιγμή που ήθελα να φύγω από τη σχέση».

Άραγε νιώθει μίσος για αυτόν τον άνθρωπο;

«Όταν το ζούσα, δεν μπορούσα να τον μισήσω. Ήμουν τόσο εξαρτημένη από αυτόν συναισθηματικά, που έλεγα, ότι έτσι μπορεί να δείχνει την αγάπη του. Το μίσος, κράτησε ελάχιστα, μετά το έθαψα και ανέλαβα τις ευθύνες μου. Το μίσος είναι βαριά κουβέντα» και συνεχίζει «τον έχω συναντήσει τυχαία, χαιρετηθήκαμε και μπορώ να πω, πως ένιωσα λίγο άβολα κάποια στιγμή που έβγαλα την ιστορία μας προς τα έξω, καθώς ο κύκλος μας γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε. Υπερίσχυσε, βέβαια, το ότι μέσω εμού βοηθήθηκαν άλλες γυναίκες».

παπσακσ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα