Ιεραπόστολος στην Αφρική η hot βραζιλιάνα μοντέλο του Ρονάλντο: Απίστευτη μεταμόρφωση

Οριστικό τέλος στον αμαρτωλό της βίο έχει βάλει τον τελευταίο καιρό η Andressa Urach, και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, ότι έχει ταχθεί πλέον στον Θεό. Η πολυσυζητημένη βραζιλιάνα μοντέλο, που είχε ισχυριστεί ότι πέρασε μία καυτή νύχτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ κοιμόταν με πλούσιους άντρες έναντι μεγάλων ποσών, έχει ανοίξει μία νέα σελίδα στη ζωή της.

Η 29χρονη που για επτά χρόνια εργαζόταν ως βίζιτα πολυτελείας, ενώ μέχρι και τα 7 της είχε πέσει θύμα απανωτών βιασμών από τον φερόμενο ως παππού της, τις τελευταίες μέρες είναι μία άλλη. Μετά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, φλερτάροντας με τον θάνατο, μετά από μία αποτυχημένη επέμβαση εμφυτευμάτων στο σώμα, αναθεώρησε τα πάντα. Σύμφωνα με όσα εξομολογείται, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 2014, συνάντησε τον Θεό.  Έκτοτε έκλεισε τους σέξι λογαριασμούς της στα social media, επισκέπτεται φυλακισμένες γυναίκες που μοιράζεται την ιστορία της, ζητάει συγχώρεση από τον κόσμο, ενώ σχεδιάζει να γίνει ιεραπόστολος στην Αφρική.

«Δεν πίστευα στον Θεό, ήμουν γεμάτη θυμό, για την μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον βιαστή μου. Για πολλά χρόνια, ήθελα να τον σκοτώσω. Ζητούσα εκδίκηση. Ο πατέρας μου με απέρριψε από την ημέρα που γεννήθηκα…Η μητέρα μου με έδωσε σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αλλά ο άνδρας, ο υποτιθέμενος παππούς μου, με βίαζε από την ηλικία των έξι ετών.Τώρα είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Έχω ζητήσει συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που έχω αδικήσει. Έχω συγχωρέσει τον βιαστή μου και όσους μισούσα. Και το πιο δύσκολο που κατάφερα είναι να συγχωρήσω τον ίδιο μου τον εαυτό!», δηλώνει το μοντέλο.

Andressa-Urach

Beauty-Tenho-recebido-mais-cantadas-de-mulheres_html_7f8ad559

ττττττττττττττττ

ρρρρρρρρρρρρρρ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα