Ιμπαγάσα: «Στην Αργεντινή όλοι μιλούν για τον Καρίγιο…»

Για την πιθανότητα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Γουίδο Καρίγιο, αλλά και την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» κατά τη φετινή περίοδο, μίλησε ο βετεράνος μέσος του Πανιωνίου, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:
«Είναι μια ιδανική περίπτωση και ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας σέντερ φορ που έχει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και οι επιδόσεις του είναι πολύ λογικό να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον αποκτήσει , αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα είναι πολύ καλή μεταγραφή και ένας παίκτης που θα βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι και στο σκοράρισμα. Αυτή τη στιγμή στην Αργεντίνη όλοι μιλούν για τον Καρίγιο και σίγουρα η Εστουδιάντες θα τον πουλήσει, αλλά απ’ ότι ξέρω υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν.

Ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν καλύτερος από τις άλλες ομάδες και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει γιατί μέσα στο γήπεδο φαίνεται ποιος είναι καλύτερος. Έχει παίκτες με ποιότητα που κάνουν τη διαφορά και ξεχωρίζουν. Όπως ο Τσόρι που έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και ήταν νομίζω ο κορυφαίος. Τέτοιους ποδοσφαιριστές δεν τους βρίσκεις εύκολα και ήταν μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού αυτή η μεταγραφή. Ήταν και είναι ο ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης και απολαυστικός, για αυτό και ο κόσμος δικαιολογημένα τον έχει αγαπήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα