Ιούλιος Συναδινός: « Είμαι έτοιμος να καθαιρέσω όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ!»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» 105,5 όπου αποκάλυψε πως οι εξελίξεις γύρω από την ΕΠΟ και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς:

«Είναι οι τελευταίες πράξεις ενός δυσάρεστου σήριαλ για το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ήδη βουλεύματα για τους έξι συμβούλους της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Η θέση μας είναι σαφής. Δεν αφορά μόνο την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και τη διαιτησία και τα πειθαρχικά. Αναμένουμε τις αποφάσεις της FIFA.

Εάν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι ”6” είναι έκπτωτοι και τίθεται θέμα νομιμότητας για όσες αποφάσεις έχουν παρθεί. Θα κριθούν από τη δικαιοσύνη.Είμαι έτοιμος να υπογράψω την καθαίρεση όλου του ΔΣ της ΕΠΟ ένα δεν τηρήσουν την προθεσμία στις 9 Σεπτεμβρίου. Εάν κηρυχθεί έκπτωτο όλο το ΔΣ, θα διοριστεί προσωρινό από πρωτοδικείο. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι μια κυβέρνηση συγκρούεται με τα συμφέροντα που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα