Ιπποδρομιακές μάχες γένους… θηλυκού!

Πολύ δυνατό πρόγραμμα με επτά κούρσες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ιπποδρομιακή συνάντηση στο Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης στις 18:30.

Η ημέρα έχει έντονη γυναικεία παρουσία, με τις προπονήτριες Αλίκη Καβρουλάκη (37 νίκες) και η Ειρήνη Κεράτσα  (35 νίκες), οι οποίες κατέχουν την 2η και 3η θέση στη λίστα των κορυφαίων προπονητών μετά τον Χρήστο Κουβαρά, να στοχεύουν σε νέες επιτυχίες.

Στην 4η ιπποδρομία, το «Έπαθλο Πλατάνου» στα 1.400 μέτρα, η Αλίκη Καβρουλάκη συμμετέχει με τον ισχυρό ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, νικητή 10 ιπποδρομιών και η Ειρήνη Κεράτσα με τον θριαμβευτή του 71ου Ελληνικού Ντέρμπυ ΟΠΑΠ και πρόσφατο νικητή ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΚΤΟΥΜΗ.

Γυναικείο αποτύπωμα έχει και η 6η ιπποδρομία,  για το «Έπαθλο Ευκάλυπτου» στα 1.575 μέτρα,  όπου συμμετέχουν τριετείς και άνω. Ανάμεσά τους ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ του Champagne Syndicate, με ιδιοκτήτριες αποκλειστικά κυρίες και προπονήτρια την Αγγελική Αμίτση. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ  θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει τη φήμη του για τη μία μόνο ήττα του κατά τις πέντε συμμετοχές του στην Ελλάδα, ερχόμενος αντιμέτωπος με το «δίδυμο» της Ειρήνης Κεράτσα, δηλαδή τον ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ (με δύο νίκες σε τρεις συμμετοχές) και τον πρόσφατο νικητή στα 1.800 μέτρα ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ. Μαζί τους και ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ,  που προπονείται από την Αλίκη Καβρουλάκη.

Στην 7η ιπποδρομία, για το «Έπαθλο Έλατου» στα 1.575 μέτρα, ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ,  με ιδιοκτήτρια την Paola-Maria Cosentini θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο Μαρκόπουλο, κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους, όπως ο πρόσφατος νικητής ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ.

 

Το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 μοιράζει μεγάλα κέρδη

 

Στο ΣΚΟΡ 6, η σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες υπόσχεται μεγάλα κέρδη στους παίκτες τους στοιχήματος. Την προηγούμενη Παρασκευή σημειώθηκε τζακ ποτ και έτσι το ποσό 17.850 ευρώ έχει μεταφερθεί στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση.

Την περασμένη εβδομάδα, στο στοίχημα Σύνθετο Δίδυμο της 1ης ιπποδρομίας βρέθηκαν τρία δελτία με απόδοση 3.344€ στο ευρώ. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων αλόγων με ακριβή σειρά)  της 2ης ιπποδρομίας βρέθηκαν τρία νικητήρια δελτία με την απόδοση στο ευρώ να φτάνει τα 4.440€. Στην ίδια ιπποδρομία η απόδοση στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ανέβηκε στο ποσό των 8.239€, με ένα κερδισμένο δελτίο.

 

Σημαντικές αγορές από Έλληνες ιδιοκτήτες στη δημοπρασία του Tattersalls

 

Δυναμικό παρών έδωσαν και εφέτος Έλληνες ιδιοκτήτες στη δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων του κορυφαίου οίκου Tatterssals, στο Νιουμάρκετ. Η δημοπρασία του φθινοπώρου υπήρξε ιδιαιτέρως δημοφιλής και διήρκησε πέντε ημέρες αντί για τέσσερις. Οι Έλληνες ιδιοκτήτες προχώρησαν στην αγορά 37 ίππων, καθαρής αξίας άνω των 230. 000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα