Ισοπαλία μετ’ επεισοδίων στην Καλαμαριά (1-1)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) στην Καλαμαριά στο ντέρμπι μίσους της δεύτερης κατηγορίας, από το οποίο δεν έλειψαν δυστυχώς τα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την άφιξη των Δραμινών οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν αντιμέτωποι εκτός γηπέδου, επί της οδού Χιλής και για μερικά λεπτά σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Εντός αγωνιστικού χώρου οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη και ο Χασομέρης έδωσε στο 56’ προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση στο 84’ με γκολ του Μπαϊκαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (71’ Καλί), Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου (79’ Γκουγκούδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ( Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης (62’ Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (59’ Ματσούκας), Μαρκόπουλος (71’ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα