Ισοφάρισε στο τέλος η Skoda, 1-1 με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια

Πικρή ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Ο «Δικέφαλος του βορρά» αφού γλίτωσε στην πρώτη ώρα παιχνιδιού από τις ευκαιρίες των γηπεδούχων και κατάφερε να προηγηθεί, έχασε τους δύο από τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις και σε σημείο του αγώνα που η Skoda δεν έδειχνε να απειλεί.

Στο πρώτο ημίχρονο η Skoda ήταν εξαιρετική και έφτασε οκτώ φορές σε θέση βολής και τουλάχιστον τις πέντε από αυτές απείλησε για τα καλά την εστία του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η αστοχία του Σολτάνι που σημάδεψε το δοκάρι, ο Κοροβέσης σε μία περίπτωση και ο Όλσεν στις υπόλοιπες κράτησαν το μηδέν για το Δικέφαλο, ο οποίος μάλιστα βρήκε και ένα γκολ σε αντεπίθεση στο 31’ με τον Μυστακίδη, μετά από σέντρα του κορυφαίου των φιλοξενούμενων, Κοροβέση. Τρία λεπτά νωρίτερα, μάλιστα, οι δύο παίκτες είχαν παρόμοια συνεργασία, μόνο που ο Μυστακίδης βρήκε το δεξί δοκάρι με μονοκόματο σουτ.

Στην επανάληψη, πάλι η Ξάνθη μπήκε δυνατά και είχε δεύτερο δοκάρι (το τρίτο συνολικά στο παιχνίδι) μετά από κεφαλιά του Καπετάνου στο 49’, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες της Skoda άρχισαν να χάνουν δυνάμεις. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν με κεφαλιά του Σολτάνι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριάδη κι έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ σε αυτό το εξ’ αναβολής παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Super League.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Βασιλακάκης (63’ Ερέα), Λουσέρο, Νιέτο (58’ Τριάδης), Ορφανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κίτσιου, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (58’ Ροντρίγκες), Σάμπο, Μυστακίδης (90’+ Ζάιρο), Αθανασιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα