Ισπανία – Αγγλία και… τούμπαλιν!

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Το καλοκαίρι έγινε ολόκληρο σίριαλ για το που θα πάει και πότε θα φύγει. Τελικά έφυγε και μόλις λίγους μήνες μετά, ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί που ήταν!

Ο Τόμας Βερμάελεν, περί ου ο λόγος, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Άρσεναλ για την επιστροφή του από τη Βαρκελώνη, στο Λονδίνο! Ο Βέλγος πρωταγωνίστησε σε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού που πέρασε, για να καταλήξει, μετά από συζητήσεις ημερών, στην Μπαρτσελόνα. Η παρουσία του εκεί δεν αποδείχθηκε… λυτρωτική για την άμυνα των Καταλανών, οι οποίοι τον είχαν παρουσιάσει με δόξα και τιμή στους οπαδούς της!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο διεθνής στόπερ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Λονδίνο και στην Άρσεναλ, ως δανεικός μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Το μέγεθος της παράνοιας αποδεικνύεται από τον λόγο που θέλησε, πριν έξι μήνες, να φύγει από τους «κανονιέρηδες» ο Βερμάελεν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ! Όπως και να έχει, ο Βερμάελεν έχει πρόταση από το σύλλογο του Λονδίνου και τη σκέφτεται σοβαρά, όπως και η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν βρήκε λύση στο πρόσωπο του Βέλγου, για τα αμυντικά της κενά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα