Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο – Έσπασαν τζάμι σε ακτίνα 150μ.

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε βενζινάδικο της λεωφόρου Καραμανλή στην Ανάβυσσο. Όπως έγινε γνωστό το βενζινάδικο ανήκει στον πρόεδρο των βενζινοπωλών, Μιχάλη Κιούση.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης άγνωστοι φαίνεται ότι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην είσοδο του πρατηρίου. Η έκρηξη έγινε περί τις 05:20 το πρωί, λίγα λεπτά πριν το βενζινάδικο ανοίξει. Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, ενώ άμεσα ξέσπασε πυρκαγιά, την οποία ευτυχώς κατάφερε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να την περιορίσει άμεσα.

Από το ωστικό κύμα, όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης καταστράφηκε πλήρως το πρατήριο, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα σε μια ακτίνα τουλάχιστον 150 μέτρων από το σημείο της έκρηξης. Αμέσως στο σημείο έσπευσε, για προληπτικούς κυρίως λόγους, ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ επί τόπου βρίσκεται για έρευνα κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου οι άγνωστοι ενεργοποίησαν τον μηχανισμό λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα. Εάν η έκρηξη είχε γίνει λίγα λεπτά αργότερα θα υπήρχαν θύματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα