Ισχυρή επίσκεψη στο Ρέντη!

 

Δύο μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και άλλες τόσες πριν από τον αγώνα με την Οσμανλισπόρ στην Άγκυρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να τα πει με τον Πάουλο Μπέντο, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν πήγε για να κάνει παρατηρήσεις με αφορμή τη δυστοκία της ομάδας στα τελευταία χρόνια, αλλά για να ενημερώσει τον Μπέντο για την οικονομική στρατηγική της ΠΑΕ που έχει αφήσει κάποια κενά στο ρόστερ και για το πώς αυτά θα καλυφθούν το καλοκαίρι.  Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε αρκετές μετεγγραφές και αυτό απαιτεί τεράστια προετοιμασία, άρα και συνεργασία με το τεχνικό τιμ.

Λεφτά έρχονται από τις πωλήσεις, αλλά ο Ολυμπιακός θα δώσει το καλοκαίρι προκριματικά και στόχος είναι να’ ναι πιο προετοιμασμένος φέτος για να έρθουν κι άλλα λεφτά από το Champions League, προκειμένου να προστεθούν στα έσοδα που προέκυψαν από τον Ιντέγιε και τον Μιλιβόγεβιτς.

Τους δε ποδοσφαιριστές τους είδε ο Μαρινάκης για να τους πει πως εξακολουθεί να τους πιστεύει και πως τους θέλει αποφασισμένους για να πάρουν την πρόκριση στην Τουρκία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα