Ιτάνζ: «Η παραμονή μου εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ»

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τρέχουσα περίοδο, μίλησε ο Γαλλοκαμερουνέζος τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά», Τσαρλς Ιτάνζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay»:
«Για εμένα το πιο σημαντικό ήταν να δουλεύω όσο καλύτερα και να περιμένω για την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθούσα κάθε μέρα για το καλύτερο, μέχρι ο προπονητής να με χρειαστεί.

Οι σεζόν είναι πάντα μεγάλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα είναι να μένεις ήρεμος και να δουλεύεις. Ναι, παραδέχομαι ότι ήταν δύσκολο για εμένα, αφού έμεινα εκτός αγώνων για πρώτη φορά τόσο διάστημα εδώ και 12 χρόνια καριέρας.

Δεν ξέρω αν θα παραμείνω ή όχι. Αυτό εξαρτάται από το κλάμπ. Αν έχω την ευκαιρία δεν θα είμαι αρνητικός. Πέρυσι πέρασα μία δύσκολη σεζόν στην Τουρκία, χωρίς την οικογένειά μου, αλλά αυτή με βοήθησε να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου. Έγινα πιο δυνατός. Δεν ξέρω τι έφταιξε φέτος και μείναμε εκτός στόχων.

Ζω όλα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και τώρα τα θεωρώ αστεία όλα αυτά. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον. Από την άλλη πρέπει να ζούμε με όλα αυτά. Ανησυχώ πάντως και ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο, με τη δουλειά μου και τον σύλλογο… Με τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα