Ιτούα: «Ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων έκανε ο Μπερνάρ Ονόνγκα Ιτούα, ο οποίος αποκτήθηκε την Τρίτη (22/7) από τον σύλλογο της Κρήτης.

Ο ξένος παίκτης χαρακτήρισε ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Πλατανιά. Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι ανταγωνιστικό. Ο Πλατανιάς μου έχει κάνει καλή εντύπωση, αν και είναι μόλις δύο χρόνια στην κατηγορία. Ο προπονητής μας με επέλεξε και θέλω να τον δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Οι συμπαίκτες μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, με βοηθούν προκειμένου να εγκλιματιστώ το ταχύτερο δυνατόν, γεγονός πολύ σημαντικό. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να δουλέψουμε μεθοδικά και σωστά προκειμένου να έχουμε μια καλή χρονιά.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να έχει μια καλή χρονιά, δηλαδή να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League το συντομότερο δυνατόν και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα