Κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του ο Γιάγια Τουρέ

Αντικειμενικά, κανείς δεν εγκαταλείπει 300.000 ευρώ… βδομαδιάτικο! Ο Γιάγια Τουρέ δεν αποτελεί εξαίρεση και δηλώνει πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιβοριανός μέσος εμπλέκεται εδώ και έναν χρόνο σε μεταγραφικά σενάρια. Πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση της Σίτι. Αρχικά ζήτησε να φύγει, μετά το πήρε πίσω και στη συνέχεια το άφησε ανοικτό.

Φέτος έχει αλλάξει το σκηνικό. Η Σίτι είναι αυτή που θέλει να δώσει τον Γιάγια Τουρέ, καθώς έχει προγραμματίσει ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της. Το όνομα του 33χρονου άσου ακούγεται έντονα για την Ίντερ, με τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, να… σκίζει τα ρούχα του για τον Ιβοριανό.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν εμφανίζεται πρόθυμος να εγκαταλείψει το πανάκριβο συμβόλαιο των 300 χιλιάδων τη βδομάδα που απολαμβάνει στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο διεθνής Αφρικανός δεσμεύεται μέχρι το 2016 και δεν συζητάει την περίπτωση να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο, υπογράφοντας νέα συμφωνία με μειωμένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα