Κάλεσμα Κατσουράνη στον κόσμο της Πάτρας για το φιλικό με την Εθνική του 2004

 

Ο Κώστας Κατσουράνης καλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και της Πελοποννήσου– αλλά και της Αθήνας τώρα με το νέο… αυτοκινητόδρομο – να βρεθεί την Τετάρτη του Πάσχα στην Αγυιά και να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια των θριαμβευτών διεθνών του 2004. Η «χρυσή» Εθνική θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή σε ένα σπουδαίο φιλικό και ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας αναγέννησης της αχαϊκής ομάδας δήλωσε στο SportFM:

«Τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, είναι για καλό σκοπό. Γι’ αυτό ευχαριστώ τα παιδιά που έρχονται να μας βοηθήσουν και στηρίζουν το εγχείρημα της Παναχαϊκής να κάνει κάτι υγιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ την ομάδα του 2004 μαζεμένη. Είναι ευκαιρία γιατί αυτά τα παιδιά έγραψαν ιστορία και έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν διδάξει ήθος και αυτό νομίζω ότι αξίζει ο κόσμος να τους τιμήσει με την παρουσία του».

Για το αν θα παίξει ο Δέλλας που επικαλείται τραυματισμό, ο Κώστας Κατσουράνης αστειεύτηκε:  «Όχι, δεν ισχύει. Βάζει βίντεο παντού ότι κάνει θεραπείες. Το κάνει για να τον λυπηθούν, αλλά θα παίξει. Θα είναι σχεδόν όλα τα παιδιά του 2004 εκτός από τον Χαριστέα, που είναι στο εξωτερικό και τον Γιαννακόπουλο, που είχε προγραμματίσει από πριν ένα ταξίδι. Επίσης θα είναι οι Λυμπερόπουλος, Γεωργάτος και Κυργιάκος. Συνολικά θα είμαστε 22 άτομα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα