Κάλεσμα σε Αναστασίου, Πέτριτς, Σίλντενφελντ!

Πακέτο… δύο συν ένα συμβόλαια περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να καλεί στο γραφείο του τους Αναστασίου, Πέτριτς και Σίλντενφελντ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές της και πλέον είναι σε θέση να οριστικοποιήσει τις συμφωνίες. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε και επισήμως τους Γιάννη Αναστασίου και Μλάντεν Πέτριτς για τις υποθέσεις τους, οι οποίες αναμένεται να κλείσουν και τυπικά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και η υπογραφή του νέου του συμβολαίου, το οποίο θα λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Όσον αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, η φετινή του παρουσία έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις, εφόσον κυμαίνονται στο πλαίσιο του λογικού. Οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Κροάτης ζητά δύο χρόνια, οι «πράσινοι» προσφέρουν ένα και ενδέχεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με ρήτρα αγώνων και αυτόματη επέκταση σε περίπτωση που ο Πέτριτς καλύψει τα… προαπαιτούμενα.

Με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, καθώς ο Κροάτης αμυντικός αξιώνει καλύτερη πρόταση και τουλάχιστον δύο χρόνια διάρκεια, ενώ έχει και άλλες προτάσεις. Το θετικό είναι ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» το… σκέφτονται για τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε μεγάλο πρωτάθλημα και έχει ζητήσει να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια, ώστε να του παρουσιάσει τις προτάσεις ο μάνατζέρ του. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις που θα προβάλει ο Κροάτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα