Κάλεσμα συστράτευσης όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων απηύθυνε ο Μεγάλου

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε ο Χρήστος Μεγάλου για την ελληνική οικονομία μιλώντας σε γεύμα εργασίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς τόνισε πως “βλέπει” έξοδο  από τη κρίση που μαστίζει τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια ενώ είπε ακόμα ότι μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, το οικονομικό περιβάλλον αναμένεται να βελτιωθεί αισθητά, επιτρέποντας στη χώρα να γυρίσει σελίδα και “όλοι να εστιάσουμε στο πραγματικό ζητούμενο που είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη”.

Ο Χρήστος Μεγάλου πρόσθεσε ότι “αυτό προϋποθέτει συστράτευση όλων των υγιών παραγωγικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας για την αλλαγή του αναπτυξιακού προτύπου, με άξονες την εξωστρέφεια, την προσέλκυση επενδύσεων, την ισχυρή ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία και την προσθήκη αξίας”.

Όπως είπε ο κ. Μεγάλου, η Τράπεζα Πειραιώς είναι σε θέση να συμβάλει ενεργά στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την επιστροφή της σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα