Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Τέλος η εποχή του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Ο «Ολλανδός» αποφάσισε να παραιτηθεί βλέποντας: πρώτον, ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ορθοποδήσει και δεύτερον, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν τον απολύει!

Αν η διοίκηση του ΠΑΟ αυτό τον στόχο είχε μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, δηλαδή να φύγει από μόνος του ο Αναστασίου, τότε τον πέτυχε με μόνη απώλεια τους… οκτώ χαμένους πόντους στο πρωτάθλημα!

Βέβαια, εκτός των χαμένων βαθμών, ο Παναθηναϊκός έχει και αγωνιστικό πρόβλημα, αφού δεν διαθέτει «ταυτότητα» μέσα στο γήπεδο και πολλοί ποδοσφαιριστές του εμφανίζονται ξενερωμένοι (βλέπε Μπεργκ). Επίσης, αντί να υπάρχει ατομική πρόοδος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει στασιμότητα κι ενώ όλοι θυμόμαστε τον Αναστασίου να λέει το καλοκαίρι πως οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πια τη δικαιολογία της απειρίας, όπως την είχαν την προηγούμενη διετία.

Μένει να δούμε τώρα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Το πιο πιθανό είναι να πάει με υπηρεσιακό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και να εμφανιστεί ο καινούριος τεχνικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα