Κάνει πίσω – και – η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο!

Το εξαιρετικά υψηλό κόστος μεταγραφής και συντήρησης του παίκτη, καθιστά τη μεταγραφή του Ρομπίνιο από δύσκολη, έως… απίθανη! Η Φλαμένγκο δείχνει να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου, καθώς δεν μπορεί να συμφωνήσει με τους όρους που προτείνονται…

Η Μίλαν από τη μία προβάλλει τις δικές της αξιώσεις, προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της. Ο Ρομπίνιο δεν… γνωρίζει τι ακριβώς θέλει, δηλαδή σε τι πρωτάθλημα θέλει να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο, αλλά επιμένει στο συμβόλαιο που απολαμβάνει στους «ροσονέρι»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν ανάλογη κατάσταση με εκείνη που αντιμετωπίζουν πλέον οι παράγοντες της Φλαμένγκο. Η διαφορά έγκειται στην επιθυμία του Ρομπίνιο να επιστρέψει στη Βραζιλία. Ωστόσο, η καλή διάθεση στη θεωρία δεν αρκεί, για να προχωρήσει μία τόσο ακριβή μεταγραφική κίνηση. Αν ο Βραζιλιάνος δεν μειώσεις τις απαιτήσεις, δύσκολα θα βρει ομάδα.

Όπως εξελίσσεται η ιστορία, μετά την απόσυρση του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο, η μοναδική διαφυγή του Ρομπίνιο απαντάται στην Αραβία, απ’ όπου υπάρχει πρόταση για τον διάσημο Βραζιλιάνο σταρ της Μίλαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα