«Κάρα»-προβλήματα για Σαρρή!

Όπως έστρωσε ετοιμάζεται να κοιμηθεί ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες, λόγω της εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, θετικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Γιώργος Καραγκούνης την προεδρία της ΕΠΟ εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό, υιοθετώντας την πρόταση του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως είναι φανερό, δημιουργείται μέτωπο αντίδρασης κατά του νυν προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, ο οποίος δέχεται τα «βέλη» της κριτικής από κάθε κατεύθυνση και παρ’ όλα αυτά παραμένει «αγέρωχος» στη θέση του.

Εκτός της ΑΕΚ, θετική αντίδραση στο πρόσωπο του Καραγκούνη υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ, με το σκεπτικό ότι είναι ένας άνθρωπος απόλυτα του ποδοσφαίρου, ότι έχει προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε παραγοντίστικα παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, ο χειρισμός στο θέμα «Ρανιέρι» βγάζει τον Γ. Σαρρή… οφ σάιντ. Τι εννοούμε; Από την ΕΠΟ διαψεύδουν επίσημα ότι έχουν υπάρξει επαφές με υποψήφιους διαδόχους του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Κάτι που αν ισχύει είναι άκρως ανησυχητικό, καθώς έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη «γαλανόλευκη», η οποία έχει περιέλθει σε αγωνιστικό τέλμα.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο, η διάψευση από την ομοσπονδία να γίνεται στα πλαίσια του «παιχνιδιού» στις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του Ρανιέρι. Το θέμα της αποζημίωσης του έμπειρου τεχνικού έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, ο οποίος οφείλει να… γλιτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στη συμφωνία που θα κάνει για να λυθεί το συμβόλαιο του εν ενεργεία προπονητή της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα