Κάρολ: «Μεγάλο κίνητρο το EURO 2016»

Το όνειρό του να αγωνιστεί σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι το EURO 2016, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας, Ρόι Κάρολ.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού και νυν της Νοτς Κάουντι, μίλησε για το κίνητρο που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να πετύχουν την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να φθάσουμε στα τελικά του EURO 2016. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μεγάλο τουρνουά. Κοιτάζω το παράδειγμα του Ράιαν Γκιγκς που δεν έπαιξε ποτέ σε μεγάλο τουρνουά εθνικών ομάδων.

Θα είναι υπέροχα σε 20-30 χρόνια να κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου και να θυμάμαι ότι έπαιξα στο EURO 2016. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα. Επίσης, είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας που ονειρεύονται να φθάσουμε στα τελικά και είναι υπέροχο όταν τους ακούς να μιλάνε για αυτό. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε μόνο το ματς με την Ρουμανία και τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε να έχουμε 10 ή 12 βαθμούς μετά την λήξη του ματς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα