Κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος!

Διανύουμε αδιαμφισβήτητα την «εποχή Μπαρτσελόνα». Το καμάρι της Καταλονίας, παρά το ότι φάνηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά από κάποιες συνεχόμενες γκέλες, νίκησε την τελευταία αγωνιστική τη Γρανάδα με 0-3 και πανηγύρισε το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το έκτο τα τελευταία οκτώ χρόνια!
Με τον Λουίς Σοάρες να σημειώνει 40 γκολ και να αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο (πρώτος και σε ασίστ) και φυσικά τους Μέσι και Νεϊμάρ να πρωταγωνιστούν επίσης, η Μπάρτσα μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στους καμικάζι της Ατλέτικο, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα, που θέλει το σύλλογο της Βαρκελώνης να είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης τα τελευταία δέκα χρόνια!
Μετά τη νίκη αυτή στο φινάλε η Μπάρτσα έφτασε συνολικά τους 84 τίτλους (!) και έρχεται ένας ακόμη τελικός, αυτός του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Συνολικά πέραν των 24 πρωταθλημάτων έχει 27 Κύπελλα, 11 Σούπερ Καπ, 2 Λιγκ Καπ, 5 Πρωταθλητριών, 5 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Κυπελλούχων, 3 UEFA (Εκθέσεων) και 3 Διηπειρωτικά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα