Κάτοικος ΟΑΚΑ για ακόμα μισό αιώνα

Κάτοικος… ΟΑΚΑ για ακόμα μισό αιώνα θέλει να παραμείνει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κατέθεσε πλήρη πρόταση για την παραχώρηση του κλειστού μετά τη συνάντηση Βασιλειάδη-Τριαντόπουλου.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη νέα συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, κατέθεσε αναλυτική μελέτη για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι», για 49 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος, τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods όσο και για το ελληνικό δημόσιο.

Πρόκειται για αλλαγές που αναμένεται να αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου. Το πλάνο περιλαμβάνει, επίσης τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης. Το κλίμα στη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών ήταν εξαιρετικό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, εν όψει της έναρξης των τελικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πραγματοποιηθούν σε φιλικό κλίμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα