Κάτσε: «Παραμένουμε πρώτοι…»

Στην κούραση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέδωσε ο Έργκους Κάτσε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή:
«Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται. Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα έχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι’ αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα.

Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά.

Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα