Κέρδισε το διαζύγιο η Αθηνά Ωνάση: Πώς έδωσε «ψίχουλα» στον Αλβάρο

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αλβάρο Ντε Μιράντα! Και από εκεί που ήλπιζε να πιάσει την καλή από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση, διεκδικώντας 350.000 δολάρια μηναία διατροφή, αρκετά εκατομμύρια, αλλά και άλογα, βρέθηκε να πάρει ουσιαστικά «ψίχουλα». Κι αυτό γιατί η Αθηνά Ωνάση και οι δικηγόροι της, στην τελική δίκη, έφτασαν με σημαντικά ντοκουμέντα στα χέρια τους, που αποδείκνυαν περίτρανα την απιστία του.

Μετά από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων και ασφαλιστικών μέτρων μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, με απαιτήσεις και διεκδικήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, το δικαστήριο αποφάσισε να ρίξει μεγάλη «καμπανιά» στον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού «Bunte», η χρυσή κληρονόμος με τη βοήθεια του Αλέξη Μανθεάκη, που βρήκε όλα τα στοιχεία που αποκάλυπταν την παράλληλη ζωή του Ντόντα, απέδειξε στο δικαστήριο ότι από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου τους, τα 8,5 χρόνια την απατούσε.

Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ζήτησαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς, να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο, μη αξιώνοντας πλέον τις αρχικές οικονομικές επιθυμίες του πελάτη τους, που εκτός της διατροφής αξίωνε, 11 εκατομμύρια από το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, αλλά και μέρος της περιουσίας που αποκτήθηκε εν γάμο, άλογα, σπίτια και άλλα πολλά, ύψους 400.000.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, τα  χρήματα τελικά που  θα πάρει ο πρώην σύζυγός της είναι «ψίχουλα», μπροστά στα εκατομμύρια που ζητούσε, αλλά θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζητούσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα