Κίνημα «Wenger out» στην Άρσεναλ!

Μία ακόμη χρονιά χωρίς τίτλο για την Άρσεναλ. Ο Μεσούτ Οζίλ θέτει ως όρο για την παραμονή του την ενίσχυση του ρόστερ και έρχεται σε σύγκρουση με τον προπονητή του. Την ίδια ώρα, χιλιάδες οπαδοί ζητούν την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ το κίνημα «wenger out» αρχίζει να γιγαντώνεται.

«Προσέξτε τι εύχεστε», γράφει σε σχόλιό του κορυφαίος αρθρογράφος και αναφέρεται στην απαίτηση των οπαδών της Άρσεναλ να παραιτηθεί ο Αρσέν Βενγκέρ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η εξέδρα των διαρκείας αδειάζει σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πανό που καλούν τον Αλσατό να αποχωρήσει, καθώς τον ευχαριστούν για όσα τους πρόσφερε τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη έχει αναπτυχθεί το κίνημα «Wenger out», αλλά το θέμα είναι… η επόμενη μέρα ποια θα είναι;

Το twitter έχει κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα απογοήτευσης εναντίον του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς οι οπαδοί θεωρούν ότι έκλεισε ο κύκλος του Γάλλου και πως έφτασε η εποχή για τη μεγάλη αλλαγή.

Η διοίκηση έχει ήδη αρχίσει να κάνει σκέψεις και εφόσον οι «κανονιέρηδες» αποτύχουν σε όλους τους φετινούς στόχους, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα, παρ’ ότι μόλις πέρυσι το καλοκαίρι οι δύο πλευρές υπέγραψαν νέο τριετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα