Κίνηση… αιφνιδιασμού από Μάντσεστερ για Σονγκ!

Σε όλα τα μέτωπα κτυπάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέθεσε πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, για την απόκτηση του Άλεξ Σονγκ!

Οι «μπέμπηδες» έχουν προγραμματίσει σαρωτική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού τους, ώστε να μην επαναληφθεί η φετινή ντροπιαστική πορεία σε Αγγλία και Ευρώπη. Μία από τις περιπτώσεις που επιχειρούν να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες, είναι αυτή του Άλεξ Σονγκ, ο οποίος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα των Καταλανών. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθεί σε οικονομικό επίπεδο, δηλαδή να πάρει πίσω το ποσό που δαπάνησε το 2012, όταν απέκτησε τον Σονγκ από την Άρσεναλ.

Το μεγάλο εμπόδιο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι οι απαιτήσεις των «μπλαουγκράνα», αλλά το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον ποδοσφαιριστή. Λίβερπουλ, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν ήδη προσεγγίσει τους Καταλανούς, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και ενδεχομένως το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα