Κίνηση ανθρωπισμού από τον Λάμπαρντ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Όλιβερ Σέντον, μιας και τη Δευτέρα ο 17χρονος άσος βρέθηκε στη θλιβερή θέση να κηδέψει τη μητέρα του, μετά από μάχη 15 μηνών που έδινε εκείνη με καρκίνο στο στήθος.

Δύο ημέρες αργότερα ο Μαρκ Χιουζ θέλησε να απαλύνει για μερικά λεπτά τον πόνο του καθώς τον πέρασε ως αλλαγή στο 94ο λεπτό του αγώνα με τη Μάντεστερ Σίτι στο “Μπριτάνια” (με το σκορ στο 1-4) για να κάνει έτσι το ντεμπούτο του στην Premier League.

Aυτό ήταν μάλιστα μόλις το δεύτερο παιχνίδι που ο Σέντον φόρεσε τη φανέλα των “πότερς” (είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το Νοέμβριο) μετά από την εμφάνισή του ως αλλαγή στο ματς του League Cup με την Πόρτσμουθ τον Ιανουάριο.

Η άξια σεβασμού πάντως κίνηση του Χιουζ προς τον νεαρό άσο της ομάδας του δεν ήταν η μοναδική στο παιχνίδι καθώς σε μία αντίστοιχη προέβη και ένας παίκτη από το… απέναντι στρατόπεδο.

Αυτός ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος έχασε το 2008 τη μητέρα του, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει προς το μέρος του 17χρονου και να ανταλλάσσει φανέλα μαζί του, για να αποσπάσει κατόπιν εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο των αγγλικών ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα