Καβάλα: Χολιγουντιανή καταδίωξη με Αλβανό διακινητή παράνομων μεταναστών

Σκηνές από αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή του νομού Καβάλας, με περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. να καταδιώκουν έναν 22χρονο Αλβανό ο οποίος, μετά από σήμα για έλεγχο, αρνήθηκε να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του.

Το περιστατικό ξεκίνησε στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), όταν ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου αρνήθηκε δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Στη συνέχεια, στον κόμβο του Αγίου Σίλα στην Εγνατία Οδό, ο 22χρονος Αλβανός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό που τον είχε καταδιώξει, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ στον αέρα προκειμένου να φοβίσουν τον νεαρό άνδρα, ο όποιος συνέχισε την επίθεση στον αστυνομικό που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και την παλάμη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι 10 παράνομοι μετανάστες που κρύβονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα. Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα