Καγιεχόν: «Στη Νάπολι το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία»

Σίγουρος ότι πήρε τη σωστή απόφαση να συναινέσει στη μεταγραφή του στη Νάπολι δήλωσε ο Χοσέ Καγιεχόν μιλώντας στην «Corriere dello Sport».

Ο Ισπανός μέσος παραδέχθηκε ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση αποφασίζοντας να αποχωριστεί τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη, αλλά μετά από ένα χρόνο παραμονής του στην Ιταλία είναι πλέον πεπεισμένος ότι έκανε τη δέουσα επιλογή για την καριέρα του.

«Έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να παίξω περισσότερο και να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν εύκολο, η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που δύσκολα τον αφήνεις, αλλά σε κάποιο σημείο η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο επικράτησε και πήγα στην Νάπολι. Ο Μπενίτεθ μου περιέγραψε το σχέδιο και μου μίλησε για τον σύλλογο. Είχα μερικές προσφορές, αλλά πείστηκα από τα πάντα. Τώρα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έκανα λάθος» και κατέληξε:

«Στη Μαδρίτη, το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ζεις με αυτή την τεράστια πίεση. Εδώ, όμως, έχει την ίδια αξία με τη θρησκεία. Νιώθω καλά και αισθάνομαι την υποστήριξη του κόσμου. Ελπίζω να πάω όσο το δυνατόν πιο μακριά με τη Νάπολι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα