«Καθάρισε» σε πέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ

«Με σπασμένα τα φρένα» συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δύο γκολ, «κλείδωσε» το διπλό στη Λαμία και πανηγύρισε τη 10η συνεχόμενη, και έκτη εκτός έδρας, νίκη του στη διοργάνωση. Η Λαμία -στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» του σημερινού (17/2) προγράμματος της 22ης αγωνιστικής στη Super League– διατήρησε ελπίδες θετικού αποτελέσματος, μόνο για ένα ημίχρονο. Όσο της επέτρεψαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τον έλεγχο αλλά ήταν «φλύαροι». Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σοβαρά αλλά και δεν απείλησαν τους φιλοξενούμενους. Εντελώς διαφορετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε για το εναρκτήριο λάκτισμα αποφασισμένος να «καθαρίσει». Και το κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Πέλκας στο 56′ και ο Μαουρίτσιο στο 61′ διαμόρφωσαν το 0-2. Η Λαμία προσπάθησε δεν μπόρεσε να προβληματίσει σοβαρά την άμυνα του δικεφάλου. Οι παίκτες του οποίου, σπατάλησαν τις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε νικητής από τη Φθιώτιδα και θα υποδεχτεί -την επόμενη Κυριακή, για την 23η αγωνιστική- τον Ολυμπιακό, ως πρώτος με 52 βαθμούς. Η Λαμία παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αφού βρίσκεται στη 13η θέση με 20 πόντους. Μόλις δύο περισσότερους από την Κέρκυρα και τέσσερις από τον (15ο) Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα