«Καθάρισε» σε 15 λεπτά και ελπίζει ο Λεβαδειακός!

Μόλις 15 λεπτά χρειάστηκε ο Λεβαδειακός, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας επικράτησαν με σκορ 2-1 και πραγματοποίησαν καθοριστικό βήμα για την παραμονή τους, φτάνοντας τους 40 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια στους Περιστεριώτες. Στο 4ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Βαγγέλης Μάντζιος, ανοίγοντας το σκορ. Στο 15’, ο Πελέ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του, διασφαλίζοντας, επί της ουσίας, το πολύτιμο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Λεωνίδα Φραγκιαδάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Φυτανίδης, Παπάζογλου, Μιλιάζες, Πίτου Γκαρσία, Κώτσιος και Στάθης. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ναπολεόνι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Στάθης, Μπουσταμάντε (67’ Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (46’ Μαχαίρας), Πουλίδο (90’ Μιλοσάβλιεβ), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Γεωργίου (46’ Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου (62’ Καράσκο), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπρίτο)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα