Καθάρισε την πρόκριση ο ΠΑΟ, 3-0 τον Κισσαμικό

Δεν μπορεί να χάσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, αφού νίκησε 3-0 τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι και η ποδοσφαιρική λογική δεν επιτρέπει ακραίες σκέψεις ανατροπής στη ρεβάνς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει αρκετές εφεδρείες και οι φίλοι του ΠΑΟ που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ελληνική νεολαία της ομάδας τους, τον Μαρινάκη, τον Χουχούμη και κυρίως τον 18χρονο Ευαγγέλου, και τον 19χρονο Χατζηγιοβάννη!

Το 1-0 του Παναθηναϊκού πιστώνεται σε τρεις παίκτες, στον Βιγιαφάνιες που βρήκε τον Βλαχοδήμο, στον Έλληνα μέσο που έκανε ωραιότατη μονοκόματη σέντρα μέσα στην περιοχή και στον Μπεργκ που κατάλαβε την τροχιά της μπάλας και σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Το δεύτερο γκολ που μπήκε στο 74’ ανήκει στον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος κέρδισε φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, στη συνέχεια τοποθετήθηκε εντός του κουτιού περιμένοντας την εκτέλεση του Βιγιαφάνιες, για να στείλει με τρομερή κεφαλιά την μπάλα στο παραθυράκι. Ο Αργεντινός μέσος διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό 3-0 με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βλαχοδήμος σε ανατροπή του από τον Λαζαρίδη.

ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Βλαχοδήμος, Μπεργκ (79’ Ρινάλντι).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σεληνιωτάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο, Μαρτίνεθ (79’ Σταθάκης), Ποκόνγκ (72’ Θέος), Κίκε (63’ Μάντζης), Μίλιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα