Καθήλωσε ο μεγάλος τελικός και ο Γ. Μαργάρης

VOICE

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες, το VOICE έριξε αυλαία αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή του μουσικού talent show. Ο Γιάννης Μαργάρης ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ψήφο του κοινού και να κερδίσει ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, συν ένα αυτοκίνητο.

Σε ένα live show που κράτησε σχεδόν 5 ώρες ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι μοναδικό στο είδος του. Ευδιάθετος, οξυδερκής, χιουμορίστας κράτησε ένα πρόγραμμα δίχως κοιλιά μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, όταν και ολοκληρώθηκε. Πολύ χαρούμενοι και οι κριτές, που επανέλαβαν πολλές φορές πως οι οκτώ συμμετέχοντες του τελικού είναι άπαντες νικητές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του talent show με τέσσερις διαγωνιζόμενους και τελικά να κερδίσει με τον Γιάννη Μαργάρη που εντυπωσίασε και στο ελληνικό τραγούδι.

Από πλευράς τηλεθέασης, το “Voice” σημείωσε 28,2% στο γενικό σύνολο και 33,2% στο δυναμικό κοινό. Άλλωστε, μετά τα μεσάνυχτα,  η τηλεθέαση ανέβηκε κατακόρυφα 40%, ενώ λίγο πριν το τέλος εκτοξεύτηκε στο 45%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα