Καθήλωσε το VOICE στην πρεμιέρα του

Το πολυαναμενόμενο VOICE έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη θέση του παρουσιαστή μαζί με τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το κοινό τους επέλεξε και τα ποσοστά τηλεθέασης άγγιξαν ακόμα και το 27,7%. Στο δυναμικό κοινό είχε 20,6%, ενώ κατά μέσο όρο είχε 21,7% στο γενικό σύνολο. Πάντως, αν δεν είχε και τους “Συμμαθητές” απέναντί του, το σόου του ΣΚΑΪ θα είχε ακόμα υψηλότερα ποσοστά.

Πολλές ήταν οι φωνές που εντυπωσίασαν… Η 16χρονη Faith Erhe από τη Νιγηρία έκανε τους κόουτς με την μαγική της φωνή να της μιλήσουν με πολύ ζεστά λόγια κι εκείνη δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα. Τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και ο Σάκης Ρουβάς έσπευσαν να την αγκαλιάσουν με την μικρή να επιλέγει την ομάδα της πρώτης για να ενταχθεί.

Επίσης, η Κωνσταντίνα με καταγωγή από την Κύπρο και τον Λίβανο διεκδικήθηκε από όλους τους κόουτς, αλλά τελικά εκείνη επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Εξαιρετική ερμηνεία από την Έφη Γιαννακοπούλου που υποχρέωσε και τους τέσσερις να γυρίσουν, όμως εκείνη διάλεξε τον Σάκη Ρουβά για να ενταχθεί στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα