Καθηγήτρια προσέβαλε μαθήτρια επειδή μένει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος στο 2ο γυμνάσιο Καλαμαριάς και οδήγησε τους μαθητές σε κατάληψη. Όλα ξεκίνησαν όταν μία 14χρονη,η οποία μένει στο «Χαμόγελο του παιδιού», έγινε αντιληπτή από την καθηγήτρια της, να ψιθυρίζει στην διπλανή της μέσα στην τάξη.

Τότε η καθηγήτρια της την πλησίασε, και με υποτιμητικό ύφος της φώναξε, «εσείς στο Χαμόγελο του παιδιού δεν μιλάτε. Μην νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμμαθητές της να εξοργίζονται και να καταγγέλουν το περιστατικό στην διευθύντρια του σχολείου. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε το περιστατικό μιλώντας στην εφημερίδα.

«Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή». Εκτός των άλλων, ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε την χαρά του σχετικά με την συμπαράσταση που έδειξαν οι συμμαθητές της 14χρονης.

«Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα