Καινοτόμο concept εστίασης από τη Vivartia

Ένα καινοτόμο κόνσεπτ εστίασης «προσγειώθηκε» πρόσφατα στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Χανίων. Ο λόγος για το «Megusto Italiano», το νέο εγχείρημα που «έτρεξε» ο Όμιλος Goody’s – Everest της Vivartia, είναι ένα αμιγώς ιταλικό προτζεκτ εστίασης με έμφαση στο snacking και τον καφέ.

Στο «Megusto Italiano» οι chef του Ομίλου Goody’s – Everest χρησιμοποίησαν αυθεντικά υλικά από διάφορα μέρη της Ιταλίας και τα συνδύασαν δημιουργώντας ενδιαφέρουσες συνταγές και προσφέροντας στους επισκέπτες μια αυθεντική ιταλική εμπειρία φαγητού και καφέ.

Πέραν της αυθεντικής ιταλικής πίτσας, ένα από τα star προϊόντα του νέου concept είναι η focaccia (σ.σ. το νόστιμο και εύκολο στην παρασκευή του ψωμί, που απαντάται σε όλη την Ιταλία), σε mainstream αλλά και πιο ιδιαίτερες συνταγές. Η γκάμα του φαγητού συμπληρώνεται από σαλάτες και ευφάνταστα σάντουιτς με βάση ιταλικά ψωμιά όπως το panini και η ciabatta.

Το πόστο του καφέ πλαισιώνεται από πολλές λιχουδιές όπως τα αγαπημένα bomboloni, οι παραδοσιακοί ιταλικοί γεμιστοί λουκουμάδες, καθώς και γεύσεις όπως τα κλασικά κορνέ και τα σισιλιάνικα cannoli. Τέλος, περίοπτη θέση στο νέο «Megusto Italiano» καταλαμβάνει το αυθεντικό ιταλικό gelato (παγωτό) σε κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Βασικός συνεργάτης της Fraport
Όντας o βασικότερος συνεργάτης της Fraport Greece στην ανάπτυξη και διαχείριση των σημείων εστίασης, ο Όμιλος Goody’s – Everest συμμετέχει ενεργά στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του εκσυγχρονισμού των περιφερειακών αεροδρομίων. Σε αυτό το πλαίσιο, πέραν της –σε κάποιες περιπτώσεις ριζικής– ανακαίνισης των υπαρχόντων σημείων everest και Flocafe Espresso Room, προχωρά και στην ανάπτυξη νέων concepts ειδικά σχεδιασμένων για αεροδρόμια ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εγχώριου αλλά και ξένου επιβατικού κοινού.

Το νέο concept «Megusto Italiano» έχει ήδη τύχει της αποδοχής των επισκεπτών του αεροδρομίου των Χανίων, ενώ αναμένεται σύντομα να «ταξιδέψει» και σε άλλα αεροδρόμια.
Αναφερόμενος στο νέο εγχείρημα, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Goody’s -Everest, Ανδρέας Τσουκάλης, υπογράμμισε ότι οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και ιδιαίτερα των ταξιδιωτών απαιτούν συνεχή ευελιξία και αναμόρφωση των υφιστάμενων μοντέλων και δήλωσε τα εξής:
«Ο Όμιλος Goody’s – Everest, με την εμπειρία που του προσφέρει η διαδρομή του στο χώρο της εστίασης και την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, βελτιώνει και εξελίσσει την παρουσία του μέσα από τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προτάσεων, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή».

Ο διευθύνων σύμβουλος της MIG και επικεφαλής του κλάδου εστίασης (Όμιλος Goody’s – everest) της Vivartia, Θανάσης Παπανικολάου

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα