Καινούργια προσθεσμία στον Γκαϊτάν για να απολογηθεί

Νέα προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε προκειμένου να απολογηθεί, ο Ρουμάνος Κοσμίν Γκαϊτάν που κατηγορείται μαζί με το συμπατριώτη του, Στεφαν Ματασαρενάου για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καινούργια προθεσμία δόθηκε από την 3η τακτική ανακρίτρια λόγω κωλύμματος στο πρόσωπο του συνήγορου υπεράσπισής του, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας, δηλώνει -σύμφωνα με πληροφορίες- πως δεν είχε κανένα σκοπό να σκοτώσει, ούτε και σκότωσε το συγγραφέα, αρνούμενος έτσι την κακουργηματική κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Δεν αποκλείεται να στραφεί εναντίον του συγκατηγορουμένου του, όπως άλλωστε φαίνεται πως έκανε και ο πρώτος κατά την απολογία του την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κατηγορούμενου Κ. Γκαϊτάν εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα