Και άλλη ηθοποιός θύμα επίθεσης από τον Μάνο Παπαγιάννη

Ο κακός χαμός γίνεται για το θερμό επεισόδιο μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, με τη δεύτερη να τον καταγγέλλει πώς την χτύπησε πάρα πολύ άσχημα στο καμαρίνι, σε σημείο να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.

Ο ηθοποιός με τη σειρά του, αναίρεσε τους ισχυρισμούς της, με τη δικηγόρο του, να αποκαλύπτει δημόσια, ότι δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει το θύμα. Η Σοφία Παυλίδου, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», μεταξύ άλλων, της ξέφυγε ότι ανάλογη επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη έχει βιώσει και άλλη ηθοποιός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες που εδώ και λίγη ώρα κάνουν τον γύρο από στόμα σε στόμα στα δημοσιογραφικά και καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αυτή η ηθοποιός δεν είναι άλλη από την Κάτια Νικολαΐδου. Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρεται να γνωρίζουν, οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα», όπου της είχε επιτεθεί με παρεμφερή τρόπο με αυτόν της Σοφίας Παυλίδου.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Κάτιας Νικολαΐδου, μιλώντας στο Υοu, αποκάλυψε ότι τότε η ηθοποιός δεν προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση εξαιτίας της παράστασης και των υπολοίπων συναδέλφων της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα