Και έτρωγαν, και κάπνιζαν και…: Στα άδυτα των όσων έκρυβαν καλά στο Survivor

 

 

Με την ολοκλήρωση του Survivor τα ερμητικά κλειστά στόμα κάποιων από τους παίκτες που συμμετείχαν, άρχισαν σιγά-σιγά να γίνονται λαλίστατα, αποκαλύπτοντας όλα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες, που έρχονται σε αντίθεση με τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης και πείνας που βλέπαμε στις οθόνες μας.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που δηλώνουν αυτήκοες μάρτυρες των όσων εξομολογήθηκαν μέλη των «Μαχητών» αλλά και των «Διασήμων», τι και αν είχαν πάρει όρκο να μη κάνουν καμία δήλωση δημοσίως που θα «τσαλάκωνε» τη σκληρή εικόνα επιβίωσης που είχε σκηνοθετήσει η τουρκική εταιρεία παραγωγής, δεν άντεξαν να μην τα πούνε στο πλαίσιο του κους-κους. Και σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ξεσπάσει, όλο αυτό που βλέπαμε ήταν fake σε πολλά σημεία του.

Αν και στην αρχή υπήρξαν μέρες πείνας και εξαθλίωσης, στη συνέχεια βλέποντας τους παίκτες να λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλον, ο μόνος που μας έδειξαν ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, άλλαξαν τακτική, δίνοντας ρεσιτάλ σκηνοθεσίας που απέκρυπτε την αλήθεια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους επαΐοντες, πριν από κάθε αγώνισμα όλοι οι παίκτες έπαιρναν βιταμίνες και έτρωγαν πολλές μπανάνες, ενώ υπήρχε ένα βασικό καθημερινό πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία γεύμα που μπορούσε να τους βαστάει στα πόδια τους, χωρίς όμως να τους βάζει κιλά!

Οι δυο ομάδες από την πρώτη στιγμή είχαν ακουστική επαφή και γνώριζαν τι συνέβαινε στην αντίπαλη παραλία, είτε αυτοί ήταν καβγάδες είτε ειδύλλια, αφού οι δυο παραλίες ήταν σε απόσταση 200 μέτρων η μία από την άλλη, και ο αντίλαλος βοηθούσε να ακούσει κάποιος τα πάντα.

Και οι δύο ομάδες είχαν άμεση επαφή αν ήθελαν με τους χωρικούς του Αγίου Δομίνικου, αφού οι παραλίες συνόρευαν με το χωριό, τα οποία χώριζε ένας μικρός φράκτης. Γι’ αυτό και είχε διαρρεύσει το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και κάποιοι άλλοι είχαν ανταλλάξει παπούτσια με τσιγάρα κα τρόφιμα, προκαλώντας σάλο. Και μέσα σε όλα, όπως διαδίδει λαλίστατος «Μαχητής» οι καπνιστές του ριάλιτι καθημερινά τροφοδοτούνταν με τσιγάρα από την παραγωγή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα