Και νέα έρευνα για τον πολιτικό «κουμπαρά»

Ανασύρθηκε από το αρχείο μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε για σήμερα ως πρώτη μάρτυρα να καταθέσει την βουλευτή του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας της από «γαλάζιο στέλεχος για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η κυρία Κουτζαμάνη είχε και πάλι παρέμβει μετά τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. Ο κ. Σκουρλέτης είχε πει ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είχε διατάξει τότε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.
Η έρευνα όμως τέθηκε στο αρχείο με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης ή απόπειρας τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα