Και νέα μήνυση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Κέβιν Σπέισι

 

Ένας νεαρός άνδρας, που καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι τον Ιούλιο του 2016 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού, γνωστοποίησε σήμερα η μητέρα του φερόμενου θύματος.

Ερωτηθείσα σχετικά η αστυνομία της νήσου Ναντάκετ, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι μια μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση έχει κατατεθεί, χωρίς να έχει «εγγράφως την άδεια του θύματος».

Η μητέρα του νεαρού άνδρα, Χίδερ Άνρου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είχε στείλει μήνυμα στο Twitter από τη 13η Οκτωβρίου σχετικά με την επίθεση, χωρίς να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τον γιο της και χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, η Άνρου εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς ο γιος της, το όνομα του οποίου δεν ανέφερε, δέχθηκε επίθεση από τον Spacey σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

«Τον Ιούλιο του 2016 ο ηθοποιός  Kevin Spacey επιτέθηκε σεξουαλικά στον γιο μου, αργά το βράδυ σε ένα εστιατόριο στη νήσο Ναντάκετ» δήλωσε η Άνρου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα