Και στην Πόλη θα είναι ωραία

Έκτη φορά τα εννέα τελευταία χρόνια και ενδέκατη συνολικά στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι διεκδικητής του στέμματος, η πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας βρίσκεται ξανά στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποδεικνύοντας η χώρα μας ότι παραμένει υπερδύναμη στο μπάσκετ!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη να μιλά – όπως πάντα – στα δύσκολα, πέτυχε το στόχο της, δηλαδή τις τρεις νίκες στους πέντε αγώνες με την Αναντολού Εφές και σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να φέρει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.

Στις 19 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, την ώρα που στον άλλο ημιτελικό θα κοντράρονται Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «ερυθρόλευκη» ομάδα σίγουρα μπορεί να φέρει τον τίτλο, αφού ξέρει να το κάνει, έχει παίκτες που γνωρίζουν καλά τις συνθήκες σε τέτοιες διοργανώσεις. Τη δε ΤΣΣΚΑ πολλές φορές την έχει νικήσει φέροντας τον τίτλο του αουτσάιντερ. Σημασία έχει να βρεθεί σε καλή κατάσταση εκείνο το διήμερο η ομάδα του Σφαιρόπουλου και φυσικά καλό θα ήταν ο Ματ Λοζέτσκι να είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα