Και χριστουγεννιάτικο τζακ ποτ από το Υπουργείο Οικονομικών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών με βάση τις αποδείξεις δαπανών των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα και, όπως φαίνεται, εκτός από τις… τρελές αποδόσεις θα περιλαμβάνει και τζακ ποτ.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες από το επιτελείο της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με την απόφαση κάθε μήνα από τώρα και στο εξής θα κληρώνεται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους. Αυτό σημαίνει ότι οι τυχεροί 1.000 φορολογούμενοι θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Η πρώτη λοταρία θα αφορά τις αποδείξεις για δαπάνες μέσω καρτών, που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Σεπτέμβριο.

Και χριστουγεννιάτικο τζακ ποτ

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όμως δεν σταματάει εδώ, αφού προβλέπει και  μεγάλη κλήρωση τα Χριστούγεννα, στην οποία θα κληρωθεί το ποσό των 1.000 ευρώ σε 8.000 τυχερούς. Και αυτό προκειμένου να διατεθεί όλο το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προβλεφθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την Λοταρία το 2017.

Η κλήρωση των Χριστουγέννων θα αφορά τις αποδείξεις συναλλαγών των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα που έχουν γίνει από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο.

Η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει και έξτρα μπόνους, αφού τα κέρδη θα είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα