Καλντερόν: «Ο Πέρεθ δεν ήθελε τον Ρονάλντο»!

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από τις δηλώσεις του άλλοτε προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπάθησε να ακυρώσει τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2009!

Ο Καλντερόν υποστήριξε ότι ο Πέρεθ θεωρούσε υπερβολή τα 80 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η διοίκησή του για να εντάξει στο δυναμικό της «βασίλισσας» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ραμόν Καλντερόν:

«Όταν ανέλαβε την προεδρία ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ήθελε να σπάσει τις διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πίστευε ότι ο παίκτης ήταν πολύ ακριβός. Ήξερε ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θεωρούσε ότι δεν αξίζει τόσα χρήματα. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε από την αρχή της συνεργασίας μας με τον Ρονάλντο, διότι γνώριζε ότι δεν τον ήθελε ο Πέρεθ!

Όταν απευθυνθήκαμε στην Μάντσεστερ για τον παίκτη, εισπράξαμε αρνητική απάντηση. Μας είπαν ότι δεν παραχωρείται και ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν. Όμως ο Ρονάλντο ήθελε να παίξει σε μας και επιμείναμε. Διαπραγματευόμασταν για δύο χρόνια»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα