Καλομοίρα: Γιατί είπε “ναι” στο Rising Star

Η Καλομοίρα μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα και όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να μείνει σχεδόν μισό χρόνο.

Η θετική της απάντηση στην πρόταση του ΑΝΤ1 για να παρουσιάζει τα backstage του νέου πολύ ελπιδοφόρου Rising Star με τον Γιώργο Λιάγκα, την φέρνουν μόνιμα στην Ελλάδα για τους επόμενους πέντε μήνες, μαζί με την οικογένειά της.

Μία οικογένεια που μεγάλωσε πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μιλώντας στο περιοδικό People που κυκλοφορεί μαζί με το κυριακάτικο “Πρώτο Θέμα”, ξεκαθάρισε για ποιο λόγο αποφάσισε να πει το “ναι” στην πρόταση αυτή.

«Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά μας για λίγο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει πιο περήφανη από το να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν αγαπώντας την Ελλάδα», σχολίασε η γλυκιά τραγουδίστρια, την οποία οι Έλληνες συμπαθούν πάρα πολύ και συνέχισε: “Η καριέρα μου ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και πάντα νιώθω ευγνωμοσύνη στους ιθύνοντες του σταθμού. Τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν να είμαι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού νέου πρότζεκτ. Μετά από τόσα χρόνια ο ΑΝΤ1 είναι σαν οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα