Καλτσάς: «Εμείς πάμε βήμα – βήμα…»

Προσγειωμένος και ρεαλιστής εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Καλτσάς, ο οποίος έθεσε σαν πρωταρχικό στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία της Superleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στον Sentra:
«Έχουμε έναν Ισπανό προπονητή που περνά στην ομάδα την δική του φιλοσοφία. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Πρόεδρος έχει φιλοδοξίες και όνειρα για αυτή την ομάδα. Το κλίμα είναι οικογενειακό. Κι όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Ο νέος πρόεδρος είναι νεαρός σε ηλικία, είναι πιο κοντά σε εμάς και έχει περισσότερη όρεξη.

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τις πρώτες θέσεις. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις. Εμείς πάμε βήμα – βήμα κι όπου φτάσουμε. Μια γρήγορη παραμονή σού λύνει τα πόδια. Αν στον πρώτο γύρο το εξασφαλίσουμε αυτό, στον δεύτερο μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω. Όσο για το μέλλον μου, η Βέροια έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Να είμαστε υγιείς και βλέπουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα