Καλύτερα να έβαζε την ομάδα Νέων

 

H KAE AEK κάλεσε στο ΟΑΚΑ την ομάδα Νέων που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες τον αγώνα των ανδρών της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League.

Τα παιδιά με αυτά πού είδαν, όμως, θα πρέπει να αισθάνθηκαν λίγο άβολα. Η ΑΕΚ γνώρισε τη συντριβή με 67-105 από τον ΠΑΟ Superfoods και οι πληγές δεν γιατρεύονται εύκολα. Η «Βασίλισσα» παραλίγο να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο ματς, αλλά αποδείχθηκε πως οι «πράσινοι» απλά αγωνίζονταν δίχως το πόδι στο γκάζι, ίσως και λίγο ενοχλημένοι που άλλοι έπαιζαν στο Final-4 και εκείνοι έπρεπε να περάσουν από τη διαδικασία των ημιτελικών.

Όταν όμως διαπίστωσαν ότι και η Φενέρ δεν ήταν αντίπαλος της πλάκας και ο Ολυμπιακός έχει κάποιες αδυναμίες, λες και γύρισε ο διακόπτης με αποτέλεσμα να κάνουν πάρτι στην πλάτη της ΑΕΚ

Οι 38 πόντοι ενόχλησαν τους πάντες στην Ένωση, αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπερασπίστηκε τους παίκτες, θεωρώντας πως απλά «άδειασαν» και πως δεν κατάφεραν να αντιδράσουν απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε να αποδείξει πράγματα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος άκουσε τον απολογισμό του κόουτς και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε ήδη. Το μπάτζετ θα ανέβει και η ΑΕΚ θα στραφεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε αθλητικούς παίκτες για να καλύψει τα φετινά κενά σε αυτόν τον τομέα, που την πλήγωσαν άλλωστε στην Ευρώπη στα ματς με τη Μονακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα