Καμμένος στο Twitter: «Ας ψάξει αλλού η συνεργάτης Τσοχατζόπουλου – Κούλη»

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος απάντησε – διέψευσε δημοσιεύματα που άφηνα υπόνοιες ότι ελληνικό στρατιωτικό υλικό έχει χρησιμοποιηθεί από τον ISIS. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ».

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του εναντίον της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, γράφοντας: «αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου – Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον ελληνικό λαό». Συνόδευσε την ανάρτηση του μάλιστα με φωτογραφία της κας Σπυράκη με τον πρώην υπουργό Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση του ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ξεκαθαρίζει ότι το μοναδικό αμυντικό υλικό που έχει πουληθεί την τελευταία διετία είναι οι βόμβες ΜΚ-82 της Πολεμικής Αεροπορίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα